За мен

Д-р Сава Петров, д.м. е ендокринолог към Клиника по Ендокринология и болести на обмяната на УМБАЛ „Свети Георги“ ЕАД, Пловдив и главен асистент по Ендокринология към Медицински Университет – Пловдив. От 2018 г. стартира проектът Endokrinolog.bg


Завършва гимназия през 2005 г. с отличен успех с профил „Английски език, история и български език“. През 2011г. завършва МУ-Пловдив с отличен успех. Работи, като лекар-ординатор към Спешно Вътрешно Отделение на МБАЛ „Пловдив“ за периода 10.2011г.-03.2012г. От тогава до сега лекар към Клиника по Ендокринология и болести на обмяната на УМБАЛ „Свети Георги“ – Пловдив. В началото на 2016 г става част от екипа на М.Ц. „КИРМ“, където се развива в насока репродуктивна ендокринология и андрология. Научни интереси – ендокринология, репродуктувна медицина, андрология, зависимости, диететика и хранене.

Членство в научни дружества: Българско дружество по Ендокринология, Европейско дружество по Ендокринология (ESE), Европейска Академия по Андрология (EAA), Европейско дружество по репродуктивна медицина и ембриология (ESHRE), Съюз на учените в България (СУБ).

Дейности Ендокринология

Диагностика и лечение на състояния и заболявания свързани с хормонални и метаболитни нарушения, проблеми с репродукция при мъже и жени.

Свържете се с мен

Може да си запишете час тук: ЗАПАЗИ ЧАС

За въпроси и пояснения може да се свържете на телефон 0878/987-123.