За мен

Д-р Сава Петров, д.м. е ендокринолог към Клиника по Ендокринология и болести на обмяната на УМБАЛ „Свети Георги“ ЕАД, Пловдив и М.Ц. „КИРМ“. Асистент по Ендокринология към Медицински Университет – Пловдив.


Завършва гимназия през 2005 г. с отличен успех с профил „Английски език, история и български език“. През 2011г. завършва МУ-Пловдив с отличен успех. Работи, като лекар-ординатор към Спешно Вътрешно Отделение на МБАЛ „Пловдив“ за периода 10.2011г.-03.2012г. От тогава до сега лекар към Клиника по Ендокринология и болести на обмяната на УМБАЛ „Свети Георги“ – Пловдив. В началото на 2016 г става част от екипа на М.Ц. „КИРМ“, където се развива в насока репродуктивна ендокринология и андрология. Научни интереси – ендокринология, репродуктувна медицина, андрология, зависимости, диететика и хранене.

Членство в научни дружества: Българско дружество по Ендокринология, Европейско дружество по Ендокринология, Европейска Академия по Андрология, Съюз на учените в България.

Дейности Ендокринология

Диагностика и лечение на състояния и заболявания свързани с хормонални и метаболитни нарушения, проблеми с репродукция при мъже и жени.

Свържете се с нас

Може да си запишете час на телефон: 032/280054.

За повече информация, моля посетете:

Сайт на М.Ц. „КИРМ“

За въпроси и пояснения може да се свържете на телефон 0878/987-123.